Recensies

18 thoughts on “Recensies

 1. Op zeer vakkundige wijze is onze grote beuk die aangetast was door reuzenzwam gekapt. Compliment voor Joost en zijn team! Voor ons was het spectaculair om te zien hoe professioneel zoiets wordt aangepakt. Ook fijn dat onze vragen per mail zo snel werden beantwoord en dat er gewerkt wordt voor een scherpe prijs. Wij zijn erg tevreden en zouden voor een volgende klus weer bellen.

 2. Na de januari storm van dit jaar stonden een aantal bomen er zeer moeilijk bij en waren nauwelijks bereikbaar. De mannen van Totaalboom Brabant hebben die deskundig verwijderd. Vakwerk!

 3. Afgelopen week een aantal grote eiken en een notenboom laten snoeien door Totaalboom.
  Ik ben onder de indruk van de vakmanschap van de boomverzorgers die vanuit een hoogwerker en klimmend in de de bomen deze op zeer professionele wijze snel en veilig weer mooi in model hebben gebracht.
  Ik zou dit bedrijf iedereen aan kunnen raden.
  Je kunt duidelijke afspraken maken die goed nagekomen worden en ze werken met goed materiaal en vakkundig en vriendelijk personeel.
  Wij zijn dik tevreden!

 4. Totaalboom Brabant heeft op zeer vakkundige wijze een plm 12 meter hoge conifeer met dubbele stam verwijderd. Er wordt netjes gewerkt met alle aandacht voor veiligheid! Ook de respons op e-mails is uitstekend en gelukkig kon de boom ook op korte termijn verwijderd worden.
  Wij zullen niet aarzelen om nogmaals gebruik te maken van de diensten van totaalboom brabant!

 5. Een poosje geleden heeft Totaalboom Brabant tot volle tevredenheid uit onze voortuin een flink uit de kluiten gewassen goud-iep op deskundige wijze gerooid en afgevoerd. Door de goede ervaringen die we daarmee hebben opgedaan, hebben we dit bedrijf ook weer ingeschakeld om onze achtertuin te renoveren. Ook hier moesten enkele bomen gerooid worden. Dit is weer soepel verlopen en vakkundig uitgevoerd.

 6. We zijn zeer tevreden met het geleverde werk. Ons idee om heel veel (te veel) van de boom weg te halen werd afgeraden ivm de overlevingskans. Uiteindelijk is vakkundig toch heel wat van de boom weggenomen en ziet hij er weer fraai uit, veel mooier dan we zelf gepland hadden. Alle snoeiafval werd keurig afgevoerd op de stammetjes na die we wilden houden.

 7. Voor de eerste keer Totaalboom Oisterwijk ingeschakeld om mijn Thuia heg te snoeien. Een heg van circa 6 meter hoog en 23 meter lang. Ik was aangenaam verrast door de kwaliteit van het geleverde werk en de snelheid waarmee e.e.a. werd uitgevoerd. De heg ziet er weer prachtig uit.
  Volgend jaar weer.

 8. 30 november 2016
  Gisteren is onze emorm grote conifeer geveld en ik wilde even een compliment maken voor de ontzettend snelle en zorgvuldige manier waarop dit gebeurd is. Het moet beslist niet gemakkelijk geweest zijn: wegwerkers waren vóór het huis de grond aan het egaliseren, op zij van het huis de paaltjes weer aan het terug zetten en dan de lastige positie van de boom en het feit dat de kleine frees gebuikt moest worden. De heren gunden zich nauwelijks de tijd voor een kop koffie of een boterham.
  Nogmaals onze complimenten!

 9. Afgelopen vrijdag hebben de mannen van Totaalboom Brabant bij ons een geweldige prestatie geleverd! Er moest een meer dan 30 meter hoge tweestammige Amerikaanse Eik uit de tuin worden verwijderd. Een enorme klus en niet geheel zonder risico omdat deze boom uiteindelijk pal naast een glazen kas stond en vanuit de straat, dus over het huis, moest worden gehesen. Het karwei werd zonder enige schade geklaard en na anderhalve dag werk was niet meer te zien dat er ooit een boom had gestaan. Chapeau heren, wij zullen jullie altijd aanbevelen!

 10. Eind maart 2016 hebben wij een uitvraag gedaan onder hoveniers om een 10 meter hoge conifeer te vellen.
  TotaalBoom Brabant viel al meteen op door de snelle reactie waar anderen (te) laat reageerden.
  Een aansluitend bezoek op locatie en directe inplanning, na directe ruggespraak met kantoor, leidde al snel tot een gunstige prijsafspraak en een datum/tijd. De volgende dag reed een hoogwerker voor met een vriendelijke jongeman die de klus in ongeveer anderhalf uur – kundig – klaarde. Ik zou zelf voor de afvoer zorgen, vandaar.
  Onze conclusie: Professioneel bedrijf dat klantgericht werkt en kwaliteit levert.

 11. In onze tuin stond ’n boom, pakweg 25 meter hoog, die professioneel aangepakt moest worden. Na ’n eerste telefoontje werd door Joost meteen de afspraak gemaakt om nog dezelfde dag de situatie rondom deze zilverspar even te komen bekijken. Kort na deze plezierige eerste ontmoeting kwam de offerte al binnen. Na onze akkoordverklaring ’n definitieve afspraak gemaakt, waarbij door ’n zeer vakkundige collega de boom, in samenwerking met mij, is aangepakt. Prijs-kwaliteit bleek voor ons na dit karwei prima. ’n Vriend van mij wilde kort daarna in zijn tuin aan de slag: ik heb meteen de naam van Joost genoemd en ook daar is al naar tevredenheid het karwei “gerooid”. Bij ’n volgend karwei doen we zeker weer ’n beroep op jullie.

 12. Omdat in onze achtertuin een hoge boom en een brede haag gesnoeid moesten worden hebben we via internet gegoogeld en op diverse plaatsen geïnformeerd naar de mogelijkheden/kosten betreffende deze werkzaamheden. Na een snelle reactie via de mail van Totaalboom Brabant, een prettig telefonisch onderhoud met Joost Piggen en een goede prijsafspraak vergeleken met andere bedrijven, zijn we met Totaalboom Brabant in zee gegaan.

  Het snoeiwerk is onlangs uitgevoerd en alles is volledig naar wens verlopen. Ondanks het slechte weer (het regende heel de dag) lieten de jongens zich niet uit het veld slaan maar deden onverstoord hun werk. Het eindresultaat was er niet minder om: alle werkzaamheden zijn goed en professioneel verricht, alles is netjes afgevoerd, opgeruimd en schoongeveegd. Kortom kan ik het niet anders omschrijven dan: wij zijn dik tevreden!

 13. Na een bezoek van Totaalboom Brabant kreeg ik een keurige offerte. Ook de werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd door nette en vriendelijke medewerkers. Ik ben zeer tevreden!

 14. Totaalboom Brabant heeft op vakkundige wijze de bomen gesnoeid.
  De bomen zijn nu weer in model en geven onze kantoorlocatie weer een prima uitstraling!

  Super gedaan Joost en medewerkers!

 15. Totaalboombrabant heeft bij ons een knoest in zowel de voor- als achtertuin verwijderd. Keurig netjes conform afspraak. Nu hebben we weer meer ruimte in de tuin. Wij zijn zeer tevreden over Totaalboombrabant en kunnen ze een ieder aanbevelen.

 16. Sinds de oprichting van Totaalboom zijn wij al klant. Joost komt jaarlijks eerst altijd een kosteloos, eerlijk advies afgeven waarna vervolgens een correcte en enthousiaste uitvoering plaatsvindt. De werkzaamheden zijn altijd spectaculair om te zien. Aan de andere kant worden de werkzaamheden veilig en betrouwbaar uitgevoerd. Succes met je bedrijf!

 17. Best al een hele tijd geleden kwamen wij door toeval in contact met het bedrijf van de Heer Joost Piggen, niet alleen een buitengewoon sympathiek mens maar ook een goed vakmens. Hij heeft bovendien een gave om zogenaamd “goede medewerkers”aan te nemen. Wat toe gezegd wordt , eerste klas. Kunt er de klok op gelijk zetten. Wens hem nog vele jaren zijn bedrijf te leiden.

 18. Totaalboom Brabant heeft in het verleden al verschillende keren voor ons gewerkt en nu is ons ter ore gekomen dat jullie aan een nieuwe website werken.
  Omdat jullie al verschillende keren voor ons opdrachten hebben uitgevoerd vinden wij dit een mooie gelegenheid om onze waardering, voor de manier waarop jullie een en ander hebben uitgevoerd uit te spreken.
  De prettige samenwerking, het nakomen van de afspraken,de uitvoering en de amicale sfeer
  heeft er toe geleid dat wij jullie steeds wisten te vinden als er weer werk aan de bomen te doen was.
  Tot slot willen wij van de gelegenheid gebruik maken om jullie alle succes in de bomenwereld toe te wensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *