Boomverzorging

Totaalboom Brabant geeft iedere boom de boomverzorging die hij verdient. Heeft u één boom of meerder bomen die u wilt laten snoeien, neem dan contact met ons op. Wij komen eerst kosteloos vrijblijvend advies en prijsopgaaf afgeven! Bij ons bent u er zeker van dat het werk klantgericht, professioneel en veilig wordt uitgevoerd tegen een scherpe prijs.

Wij hebben ervaren, gediplomeerde medewerkers in dienst en beschikken over een uitgebreid machinepark wat garant staat voor een perfecte uitvoering van iedere klus van groot tot klein!

Jarenlang zijn wij dé expert in boomverzorging voor midden Brabant (het gebied van Eindhoven, Tilburg, Breda, Waalwijk en Den Bosch). Zowel particulieren, als (collega) bedrijven, instellingen en gemeentes weten hun weg te vinden naar ons wanneer zij op zoek zijn naar een gedegen bedrijf voor boomverzorging.

Totaalboom Brabant

Gevestigd in Oisterwijk bieden wij tal van boomverzorging diensten aan zoals: het snoeien van bomen, het rooien van bomen, bomen kappen, boomstronken verwijderen, boomonderzoeken en met Totaaltuin Brabant gaan wij zelfs net dat stapje verder waar een ander boomverzorgingsbedrijf stopt.

Ook bomen die tijdelijk elders ondergebracht moeten worden (bijvoorbeeld door herinrichtingsplannen) kunnen rekenen op de diensten van Totaalboom Brabant; in onze eigen boomkwekerij kunnen bomen tijdelijk worden gestald.

Ons team van specialisten is in de loop der jaren aangevuld met de beste vaklui in onze sector. Allen opgeleid tot boomverzorgers, aangevuld met boomtechnische adviseurs. Sinds 2007 is er zelfs een European Tree Technician in ons midden en daarmee scharen wij ons bij een selecte groep binnen Nederland.

Zo kunnen wij altijd het vakwerk leveren waar wij graag voor staan en maakt dit alles van Totaalboom Brabant een all-round boomverzorgingsbedrijf.

Neem daarom direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.